Elindult a forint a lejtőn – két hónapja nem láttunk ilyen szintet

Az elmúlt két hónapban megnyugtató távolságra került a forint a korábbi mélypontjától, és úgy tűnt, kialakulhat egy olyan sáv, amelyben tartósan mozoghat. Ennek a teteje az euróval szemben a 360-as szint volt, amelyet a múlt héten átütött, hogy aztán hétfőn tovább gyengüljön a hazai fizetőeszköz e viszonylatban.

Makro / Külgazdaság Fedél kerül a fejünk fölé - a lakásépítések húzták a beruházásokat Fedél kerül a fejünk fölé - a lakásépítések húzták a beruházásokat
De kiugróan magas volt az egészségügyi eszközbeszerzés is a járvány miatt.
2021. március 1. 09:54
ezek voltak
Vállalat Kifocizhatják a sportfogadó-cégeket az angol labdarúgás szponzorai közül
2021. március 1. 05:17

A labdarúgás és a sportfogadás-hirdetések úgy vannak egymással, mint a borsó meg a héja. Már ameddig a törvényhozók úgy nem döntenek, hogy ezentúl csak héj nélküli borsót lehet árusítani. Az Egyesült Királyságban március végén fejezi be munkáját az a kormányzati munkacsoport, mely adatokat gyűjt a 2005-ös Szerencsejáték-törvény (Gambling Act) modernizációjához, érintve szerencsejáték és sport kapcsolatát. Elképzelhető, hogy kitiltják a szponzorok közül a sportfogadással foglalkozó cégeket akkor, amikor a koronavírus-járvány amúgy is lyukakat ütött a klubok költségvetésébe.

hírlevél